Giv børnene et sted de kan samles i god leg

Uanset om børnene render rundt på skolernes legepladser, eller om de er til deres mange aktiviteter efter skole eller i weekenden, så er det altid en god idé at forsikre, at de rent faktisk har et sted, hvor de samles i god leg. 

 

Børn er heldigvis stadig ret gode til selv at finde på forskellige aktiviteter, lege og spil. I mange tilfælde handler det blot om at give dem de helt rigtige rammer til dette. 

 

En multibane med flere forskellige formål  

Et godt eksempel på et sted, hvor de mange nysgerrige børn og unge kan samles, er på en multibane. Her finder du et godt eksempel på et fornuftigt område, som let kan indbyde mange børn til både leg og spil. 

 

Måske kan du selv huske multibanerne fra din ungdom. Disse er som regel et sted, hvor ungerne f.eks. kan få lov til at få pause fra skolens ansvar. 

 

Når børnene trænger til frisk luft  

Det vil nok ikke komme som en overraskelse for de fleste, at mange – både forældre, lærere og pædagoger – ser store fordele i at få børnene udenfor i den friske luft, når der er mulighed for det. 

 

Her kan der nemlig nemt blive brændt en masse krudt af, og de fleste børn og unge vil have stor glæde af at blive stille overfor nogle gode rammer til at fremme legen og aktiviteterne. 

 

Når du giver de unge mennesker de rigtige rammer, vil de også kunne bruge disse bedst muligt.