Bliv klar til efterårshyggen: sådan opnår du den perfekte balance mellem komfort og stil

Nu hvor dagene bliver kortere og koldere, kan det være fristende at gå rundt i hyggetøj dagen lang. Det er dog ikke alle steder, hvor den slags er lige passende. Forestil dig engang en højtstående politiker gå rundt på Christiansborg i joggingbukser. Den går vist ikke helt. Men hvordan finder man den rette balance mellem komfort og stil? Læs med her og bliv inspireret til netop det.

Sammensæt løst og stramt

Ofte forbinder man komfort med løstsiddende tøj, men det kan hurtigt blive uklædeligt og se ud som om, man drukner i tøjet. Et godt tip kan her være at sammensætte et stykke løst tøj med et stykke stramtsiddende tøj. For eksempel kan du finde en smuk bluse fra mbyM, som fremhæver din figur og kombinere den med bukser med vidde. Så er du garanteret et stilfuldt look, som samtidigt føles behageligt. Modsat kan du også vælge en strammere underdel som for eksempel skinny jeans eller strømpebukser og kombinere det med en løsere overdel. Mulighederne er næsten uendelige.

Gør brug af lag-på-lag

På de kolde dag kan det være nødvendigt at gøre brug af lag-på-lag for at holde varmen. Det skaber en mulighed for at kombinere dine allermest komfortable stykker tøj med udvalgte dele, som tilføjer stil til dit outfit. For eksempel kan en varm og behagelig sweatshirt bruges over din fine bluse, mens du er ude i kulden. Når du kommer indenfor, kan du tage den af og med det samme føle dig mere stilfuld. Dette tip er især brugbart for dem, som arbejder steder, hvor der forventes en bestemt grad af formalitet i tøjet.

Brug accessories til at pynte på hyggetøjet

Stil er i virkeligheden en enormt subjektiv ting, og hvad du føler er stilfuldt er måske ikke, hvad din ven eller kollega synes er stilfuldt. Derfor er det vigtigste altid, at du selv kan lide det tøj, du går i. Er du mest til løstsiddende hyggetøj, kan du stadig være stilfuld. Skal der alligevel skrues lidt ekstra op, kan du tilføje accessories til dit outfit. Især smykker kan være med til at vise, at du har overvejet præcist, hvad du har på, og at det er din personlige stil. Viser du det, vil andre helt sikkert også være tilbøjelige til at tænke det samme.

I sidste ende vælger du selv, hvad du har på. Ikke din mor, veninde eller chef. Husk derfor at den, du skal imponere er dig selv. Så virker du altid stilfuld.