Hvilke jeans skal jeg vælge?

Mangler du et par nye jeans i skabet? Jeans er yderst alsidige, og det er vigtigt for enhver mand at have disse bukser i tøjskabet. Men der findes mange forskellige jeans, som alle sidder vidt forskelligt. Det kan derfor være svært at finde det helt rette par for dig. Dog er det en fordel, at der findes så mange forskellige, da du herved kan finde det perfekte par til både din stil og din kropsbygning. Men hvilke jeans skal du vælge? 

Vælg jeans med den rette pasform

Er du ikke helt sikker på, hvilken pasform der passer bedst til dig? Så finder du herunder en kort gennemgang:

  • Regular fit – Regular fit er den mest almindelige pasform. Ved regular fit sidder dine jeans til uden, at de er for stramme.
  • Loose fit – Når det kommer til et loose fit, er du sikret, at du får god plads. Her vil dine jeans nemlig sidde løst, hvorfor du får en mere afslappet pasform.
  • Slim fit – Vælger du slim fit, får du jeans, der sidder til og fremhæver din krop. Det vil sige, at du får et slankt udseende.
  • Tapered fit – Du kan også vælge jeans med tapered fit. Her vil dine jeans sidde løsere ved lårene og blive smallere nede ad benet.

Er du stadigvæk ikke sikker på, hvilken pasform som passer godt til dig, er det en god idé at prøve flere forskellige. Det kan hjælpe dig med at træffe en beslutning, da du også får et indblik i, hvilke jeans du føler dig godt tilpas i.